Ugljanin udao ćerku – FOTO

Sulejman Ugljanin na trenutak je zaboravio sve svoje ministarske obaveze i posvetio se porodičnim dužnostima!

img

Srećni mladenci: Saima i Emir

Ponosni otac krajem meseca je udao svoju dvadesetpetogodišnju ćerku Saimu za markantnog doktora prava Emira Brunčevića, a tradicionalno svadbeno slavlje organizovano je u Novom Pazaru.

Pripreme za ovaj važan dan trajale su pola godine i Ugljanin se potrudio da sve protekne besprekorno. Proslava za brojne goste priređena je u hotelu Vrbak, zvanice su se zabavljale uz domaću i stranu pop i narodnu muziku, a za mezetluk su služene orijentalne đakonije – mantije, ćevapi, urmašice…

img

Pola godine spremao svadbu: Ministar sa ćerkom

Kako “Alo!” saznaje, mladu su svekrva i svekar darivali naušnicama, ogrlicom, narukvicom i prstenom od zlata, što je sama odabrala, a dragoceni nakit je dobila i od svojih roditelja. Saima je druga ćerka ministra Ugljanina i njegove supruge Mersije.

Najstarija Saida (27) udata je i živi u Luksembergu sa suprugom i troje dece, sin Muhamed (19) je maturant i budući student građevine, a namjlađa Samra (23) završava master iz arhitekture i ona je bila srećne ruke pa je na venčanju uhvatila bidermajer. Da li se ministru sprema novo veselje u kući, saznaćemo uskoro.

(ALO)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Novi Pazar - Sandzak , Sandžak